در دیه و بیمه خودرو توسط (120 امتیاز)
باسلام و خسته نباشید،،بینی بنده در تصادف شکسته شد و تحت جراحی و بیهوشی جا اندازی شد اما یک طرف بینی تنگ تر شده و راه نفس کشیدن سخت تر شده ، از بیرون هم کاملا کج بودن و تنگ شدن یکی از سوراخ های بینی واضح هستش.اما مبلغ دیه رو ۴ درصد دادن.خواستم بدونم بعد از دریافت همین دیه میشه اعتراض کرد بخاطره کج بودن و تنگ شدنش تا مابغی خسارت رو دریافت کنم.ممنون
1 پاسخ
توسط (2,510 امتیاز)
باسلام..شرکت های بیمه درزمان پرداخت دیه به شخص زیان دیده رضایت کامل از طرین دفتر اسناد رسمی اخذ مینمایند که دراین صورت هیچ گونه شکایتی دراین خصوص حادثه مسموع نمی باشد
ولی چنانچه مشکل پیش آمده ناشی از همان تصادف بوده وخسارت دریافتی کمتر از صدماتی بوده که حادثگردید شخص مسدود باطرح ششکایت مجدد میتواند درخواست بررسی موضوع نموده که باتوجه به تشخیص پزشکی قانونی دادگاه حکم مقتضی راصادر مینماید