در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط
سلام

هزینه های دندونپزشکی خیلی بالاست. چرا سازمان تامین اجتماعی هزینه های مربوطه را تقبل نمی کند ؟
2 پاسخ
توسط (109,410 امتیاز)

بهترین پاسخ
با سلام

تعهدات دندانپزشکی سازمان‌های بیمه‌گر مانند سازمان تأمین‌اجتماعی توسط شورای عالی بیمه خدمات درمانی تعیین می‌شود.

درحال‌حاضر خدمات ویزیت (معاینه و تشخیص، تجویز دارو، اعزام به رادیولوژی و درخواست آزمایش)، رادیوگرافی تک‌دندان (گرافی‌پری اپیکال یا بایت وینگ)، کشیدن دندان قدامی، کشیدن دندان خلفی، کشیدن دندان عقل، جراحی دندان نهفته در نسج نرم و جراحی دندان نهفته در نسج سخت در مراکز درمانی سازمان تأمین‌اجتماعی در سراسر کشور ارائه می‌شود.
جرمگیری بالای لثه و آموزش بهداشت، جرمگیری زیرلثه، بروساژ هر فک و ترمیم دندان از دیگر خدمات ارائه شده در مراکز درمانی تأمین‌اجتماعی در بخش دندانپزشکی است.