در بازنشستگی و مستمری توسط
به هریک از بازماندگان چه سهمی از مستمری بازنشستگی ، تعلق می­گیرد؟
1 پاسخ
توسط (330,850 امتیاز)

سلام با توجه قانون تامین اجتماعی در صورت داشتن شرایط لازم به :

  •  میزان مستمری همسر بیمه ­شده متوفی معادل پنجاه درصد مستمری استحقاقی بیمه ­شده است و درصورتی که بیمه ­شده مرد دارای چند همسر دائم باشد، مستمری به تساوی بین آنان تقسیم خواهد شد.
  • میزان مستمری هر فرزند بیمه ­شده متوفی معادل بیست و پنج درصد مستمری استحقاقی بیمه ­شده می­باشد ودرصورتی که پدر و مادر را از دست داده باشد مستمری او دوبرابر میزان مذکور خواهد بود.
  • میزان مستمری هریک از پدر و مادر بیمه ­شده متوفی معادل بیست درصد مستمری استحقاقی بیمه­ شده می­باشد.

همه چیز درباره مستمری‌ بازماندگان در بیمه تامین اجتماعی

همه چیز در مورد قانون تامین اجتماعی