در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام

شرکت ما تصمیم به خرید بیمه عمر و سرمایه گذاری برای کارکنان را دارد. آیا هزینه ای که برای بیمه عمر پرداخته می شود شامل معافیت مالیاتی می شود ؟
1 پاسخ
توسط (13,980 امتیاز)
با سلام

اگر در قراردادها بيمه گذار شركت حقوقي باشد و حق بيمه از حقوق كاركنان كسر نگردد به ازا مجموع حق بيمه در سال هزينه مثبته مالياتي مي تواند در دفاتر خود درج كند.

اگر حق بيمه از حقوق كاركنان كسر گردد. فقط از ماليات در فيش حقوقيشان مسر ميگردد.

براي چگونگي تنظيم قراردادهاي گروهي حتما از مدير مالي مجموعه بخواهيد كه با نماينده صادر كننده كامل مشورت كنند كه بتوانند از معافيت مالياتي استفاده كنند.