دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
در سختی کار و مشاغل سخت توسط
باسلام :

آیا در قوانین جدید برای تفکیک مشاغل سخت و زیان آور نیاز به مشاوره و آزمایش های پزشکی خاصی میباشد .

 اگر کار درمشاغل سخت در شهرهای مختلف مربوط به چهار سال قبل باشد و اکنون در شهر دیگری مشغول بکار باشیم درخواست سختی کار درکدام شهر رسیدگی میگردد. وآیا میتوان برای انجام کارهای اداری به شخص دیگری وکالت دهیم .

                                                                          باتـشـــــــــــــــــــــــــــــــکر
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
باسلام رسیدگی به سختی کار درآخرین شهری که فعالیت داشته اید یا بهتر بگوییم درآخرین شعبه ای که حق بیمه پرداخت کردید انجام میگیرد بله با مراجعه به دفاتر اسنادرسمی میتوان به شخص دیگری وکالت بدهید