در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
سلام من ده سال سابقه بیمه دارم الانم 26 ماه بیمه بیکاری گرفتم که داره تمام میشه میخواستم سوال کنم با توجه به اینکه دیسک کمر و بچه کوچک دارم و از ناحیه یک چشم نابینا و یک چشم دیگه ام هم شماره اش 2/5  است اگر بخوام بیمه ام را ادامه بدم تا بازنشستگی چه راههایی داره بجز واریز پول بصورت ازاد ایا بیمه زنان خانه دار میشه یا چه راه دیگه داره داره ممنون میشم راهنمایی کنید منتظر جوابتون هستم.
1 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)
با سلام

فعلا راحت ترین نوع بیمه به نظر من برای شما آزاد هستش

خوب می تونین بیمه آزاد 12 درصد بشین حدود ماهی 100 هزار تومن ( بدون دفترجه) و دفترچه رو از طریق همسر یا بیمه سلامت دریافت کنین