در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط
با سلام

يكي از پرسنل شركت بيه بيماري هپاتيت b  دچار است ميتوان براي نامبرده از كار افتادگي گرفت

چه اقدام قانوني ميتوانم براي نامبرده لحاظ نمود
1 پاسخ
توسط (330,850 امتیاز)

سلام مرجع رسیدگی به ازکارافتادگی کمیسیون پزشکی ماده 91 تامین اجتماعی یا همان شورای پزشکی تامین اجتماعی می باشد و برای بررسی از کارافتادگی باید با داشتن شرایط لازم در این کمیسیون شرکت نمایید

لازم بذکر میباشد که اول باید از طریق پزشک معالج خود تاییدیه از کار افتادگی اخذ وبه شعبه ارایه نمایید تا سایر اقدامات انجام شود عدم اخذ از کار افتادگی توسط پزشک معالج امکان معاینات در کمیسیون تامین وجود نخواهد داشت

اطلاعات تکمیلی در:

برای معرفی به کمیسیون پزشکی تامین اجتماعی باید چیکار کرد ؟

جزییات ازکارافتادگی در بیمه تامین اجتماعی

میخواستم بدون بخاطر پلاتین و اسیب دیدن عصب از کار افتادگی بهم تعلق میگیره