در سوابق بیمه توسط
باسلام.برای من یک روز اشتباها غیبت رد شده ومن ماه بعد برای اصلاح به مسئولش تو شرکت مراجعه کردم که میگن حقوق اون یک روز غیبت به حسابت ریخته میشه ولی غیبت تو سابقه بیمت ثبت شده و نمیشه کاریش کرد میخواستم بدونم راه حلی واسه اینکه غیبت نخورم وسابقم خراب نشه هست یا نه ؟
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.با ارائه مدارک به شعبه سعی کنید ایشان رامتقاعد کنید که اشتباه از سوی کارفرما بوده است.ولی چنانچه قبول نکردند باید علیه کارفرما شکایت کنید.