در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
3 پاسخ
توسط

بله – بعد از گذشت ۶ماه از تاریخ شروع بیمه نامه و پرداخت ۶ماه حق بیمه ، تمام و یا قسمتی (کمتر یا بیشتر) از حق بیمه ها بر اساس جدول ارزش باز خرید ضمیمه بیمه نامه محاسبه و قابل پرداخت می باشد.

توسط
در حد اطلاعات بنده بیمه پاسارگاد چنین قابلیتی ندارد
توسط (11,880 امتیاز)
درودبرشما،در بعضی بیمه ها بعداز 6 ماه و دربعضی بعداز 1 سال قابل برداشت میباشد درست مانند یک حساب شخصی .حالا شخصی که  تصمیم به برداشت دارد مطمئنا به پولش نیاز دارد و بهترین گزبنه در ابن موارد وام میباشد.زیرا در برداشت سابقه بیمه ای شما از ببن میرود ولی در وام هیچ اتفاقی برای  سابقه شما نمیفتد.