در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط
با سلام بنده با پرداخت 3 سال و اندی پرداخت حق بیمه در یک شرکت خصوصی اکنون دو قلو باردارم البته پزشک معالج دو ماه زودتر از موعد زایمان مرخصی استعلاجی برایم صادر کرد.آیا من در ایام مرخصی بارداری بیمه خواهم بود؟توسط کارفرما یا تامین اجتماعی؟مدت مرخصی زایمان بنده طبق قانون و استعلام های جدید چقدر خواهد بود؟حقوقم از چه زمانی پرداخت خواهد شد؟و به میزان جقدر؟
1 پاسخ
توسط (68,810 امتیاز)
در زمان مرخصی بیمه میباشید وتحت پوشش سازمان تامین اجتماعی میباشید و سوابق برایتان منظور خواهد گردید اما مطالبات پایان خدمت مدت مرخصی شامل عیدی وسنوات در تعهد کار فرما میباشد

مرخصی بارداری 9ماه و برای همسر دو هفته میباشد بموجب رای هیات عمومی دیوان

حقوق از زمان فراغت از زایمان و معادل 60 درصد حقوق مشروط به اینکه از حداقل مزد کمتر نباشد