در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط

سلام

شرایط بیمه بازنشستگی بیمه معلم

1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ سلام،وقت بخیر.

اصولا" بیمه های عمر در ایران هیچیک شرایط پرداخت حقوق رو در حال ندارن بخاطر اینکه از نظر ثبات اقتصادی،سیاسی و معیشتی در موقعیت مناسبی قرار نداریم.

و بهمین دلیل هست که هیچ شرکنت بیمه ای ریسک پذیرفتن پرداخت حقوق رو در آینده به هیچ یک از افراد نداده و نخواهد داد.

اما آن چیزی که در بیمه های عمر مهم هست،داشتن پوششهای فوق العاده ای هست که نه در بیمه تامین اجتماعی،نه در سپرده بانکی و نه در هیچ کجا و هیچ سازمانی آن را به افراد نداده و نخواهند داد.

ضمنا" در نظر داشته باشید که در ایران،هیچ بیمه ای وجود ندارن که در کنار حق بیمه مناسب،پوششهای ویژه بیمه ای،سود نیز به بیمه گذاران خود هدیه نماید!!!

بیمه تامین اجتماعی در حال حاضر مهم ترین و شناخته شده ترین بیمه حال حاضر در ایران هست که بر اساس قوانین بسایر سختگیرانه،شرایط بسیار خاصی را  برای بازنشستگی و دریافت حقوق به بیمه شدگان خود ارایه مینماید و در حال حاضر با حق بیمه ای بین حداقل 110 تا حداکثر 400 هزار تومان مزایا و امتیازات خاصی را به بیمه شدگان خود ارایه نمی نماید،الا بیمه درمان( که آن هم فقط در مراکز ملکی تامین اجتماعی رایگان می باشد) و بدون بیمه تکمیلی دردی از هیچ کسی درمان نمی

نماید!!

برای خرید بیمه نامه حتما" و حتما" با مشاوران و کارشناسان خبره در این زمینه مشورت نمایید و بیمه نامه خود را از نمایندگان مطلع،آگاه و حرفه ای خریداری نمایید.

با تجدید احترام