در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
جدول بیمه عمر بیمه آسیا رو می خواستم
1 پاسخ
توسط (15,920 امتیاز)
با سلام و وقت بخیر

باید خدمت شما عرض شود که جدول بیمه عمر هر کسی بستگی به شرایط درخواستی بیمه گذارش دارد

باید شرایط رو اعلام بفرمائید تا جدول صادر گردد

حداقل باید به این سوالات پاسخ داده شود

1.سن بیمه شده؟  2. مدت بیمه نامه ( از 5 سال به بالا )  3 . سرمایه اولیه فوت چند باشه ؟ 4. دوره پرداخت ( ماهیانه / دو ماه یکبار / 3 ماه یکبار / شش ماه یکبار / سالیانه )؟ 5.حق بیمه در شروع قرارداد ؟ 6. نرخ حق بیمه در سال را تعیین کنید؟ 7.نرخ تعدیل سرمایه در سال؟8. پوشش حادثه میخواهید؟ 9. شغل شما چیست؟ 10. سرمایه حادثه در صورت فوت 11. پوشش از کار افتادگی 12. پوشش امراض خاص