در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام بعد از کلی تحقیق به این نتیجه رسیدم که بیمه عمر بخرم و میخوام از شرکت بیمه ما بخرم. حالا میخوام ببینم حداقل و حداکثر مبلغی که بخوام برای بیمه عمر ما بریزم چقدره
1 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)

بهترین پاسخ
با سلام

دوست عزیز حداقل مبلغ پرداختی به صورت ماهانه 500،000 ریال می باشد.

مبلغ حداکثثری در بیمه عمر وجود ندارد اما در صورت بالا بودن مبلغ تایید پزشک و ازمایش سلامت ضروری خواهد بود.