دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
من یک ماه پیش کارت مهارتم رو تحویل پست دادم اونجا به من گفتن که سه روز دیگه میتونم هزینه بیمه رو که هرماه میریزم میتونم بریزم وازبیمه استفاده کنم اما الان هرکاری کردم جلو بیمه رو بستن نه میتونم هزینه بیمه رو پرداخت کنم نه ازش استفاده کنم با این که کارت مهارتم رو برای هوشمند شدن تحویل دادم اما نمیتونم ازبیمه استفاده کنم در ضمن خانومم بارداره وشدیدا به دفترچه بیمه نیاز دارم لطفا راهنماییم کنید ممنون
1 پاسخ
توسط (68,810 امتیاز)
سهمیه هر شعبه به مقدار محدود میباشد و بیش از آن را پوشش بیمه ای قرار نمیدهند برای رفع مشکل و استفاده از بیمه جهت هزینه بارداری میتوانید بیمه خویش فرما شوید