در بیمه سلامت و بیمه خدمات درمانی توسط
من سه ماه با بیمه سلامت ایران داروی بیماران خاص رو استفاده کردم. الان با مراجعه به چند پزشک دیگر متوجه شدیم دارو اشتباه تجویز شده و من اصلا اون بیماری رو ندارم. چطور میتونم سابقه دریافت دارو خاص رو از بیمه ام حذف کنم؟؟؟ چون حتما برای ازدواجم مشکل ایجاد میکنه
1 پاسخ
توسط (68,810 امتیاز)
گواهی پزشک معالج میتواند باعث رد بیماری که نداشته اید شود ولی امکان حذف در سوابق بیمه ای محیا نمیباشد