در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام  من برج 8 سال 89 ازدواج کرده وعقد کرده ایم ودرمغازه کارمی کردم  و کارفرما داشتم وحدود سیزده سال سابقه داشتم وبه دلیل مشکل چشم ازکارافتادگی گرفتم درسال91 ازکارافتاده شدم ایا هدیه ازدواج بیمه تامین اجتماعی شامل من میشه
1 پاسخ
توسط (331,050 امتیاز)

سلام در صورتی که در زمان ثبت ازدواج شرایط لازم برای دریافت را دارا بودید می توانید برای دریافت این کمک هزینه اقدام نمایید

همه چیز در مورد دریافت کمک هزینه ازدواج از بیمه تامین اجتماعی