در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
شرایط بیمه عمر تامیین اجتماعیی برای خانم خانه دار 26ساله چیست مبلغ پرداختی چقدراست ماهانه
1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
با سلام

بیمه عمر یک بیمه نامه جداگانه از تامین اجتماعی میباشد

بیمه عمر از ماهیانه حداقل 50هزار تومان شروع میشود البته برخی شرکتها از ماهیانه 10هزار تومان هم بیمه نامه صادر مینمایند که براساس تورم و سبک زندگی به هیچ وجه مبلغ  پایینتر از 50 هزار تومان توصیه نمیشود

در مورد بیمه های تامین اجتماعی هم میتوانید با پرداخت مبلغ 530 هزار تومان بصورت هر سه ماه یکبار از مزایای آن بهره مند شوید

جهت برخورداری از خدمات بیمه عمر و سرمایه گذاری که مکمل بیمه تامین اجتماعی محسوب میشود و در دوران بازنشستگی شیرینی ایام بازنشستگی را دوچندان میکنه میتوانید با مراجعه به نمایندگان محترم 26 شرکت بیمه که در سطح کشور فعالیت میکنند مراجعه و از خدمات آنان بهره مند شوید