در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
من در سال 76 باسابقه 7 سال و6 ماه بازخرید کردم و سال 70 پزشک تشخیص بیماری لوپوس اریتماتوزید دادند ولی من برای خاص که از افتادگی می دادند خبر نداشتم و اقدام نکردم تاسال 92 که بیمه اختیاری کردم تا حل حدود 3سال وچندماه حق بیمه پرداخت کردم
و شش ماه پیش درخواست از کار افتادگی طبق سابقه پرداخت حق بیمه کردم.جدیدا کمیسیون پزشکی 66درصد از کار افتادگی رای دادند حالا چه مبلغ به من مستمری تعلق میگیرد؟  متشکرم
1 پاسخ
توسط (331,050 امتیاز)

با سلام بر اساس قوانین سازمان تأمین اجتماعی، در صورتی که بیمه شده این سازمان طبق نظر کمیسیون پزشکی ۶۶ درصد و بیشتر از توان خود برای کار را از دست داده باشد، چه این صدمه بر اثر حوادث ناشی از کار و بیماری حرفه ای باشد و یا اینکه بر اثر حوادث و بیماری های عادی بیمه شده باشد، از کار افتاده کلی شناخته می شود.

برای اطلاعات بیشتر می تونید مقاله زیر رو مطالعه نمایید

تشریح جزییات ازکارافتادگی در بیمه تامین اجتماعی