در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام  تجميع بيمه‌ یعنی چی ؟

آیا منی که بیمه عمر دارم هم میتونم با بیمه تامین اجتماعی تجمیع کنم
1 پاسخ
توسط (331,050 امتیاز)
سلام

در حال حاضر برخی افراد دارای چند بیمه اجتماعی هستند که قرار است این بیمه ها تجمیع شده و افراد فقط یک بیمه اجتماعی داشته باشند

بیمه عمر یک بیمه تجاری است که مکمل بیمه های اجتماعی می باشد

بیمه های اجتماعی ، بیمه هایی مانند بیمه تامین اجتماعی بیمه خدمات درمانی بیمه سلامت بیمه نیروهای مسلح بیمه روستاییان و.... هستند