دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
1 پاسخ
قبل توسط (143,570 امتیاز)

بهترین پاسخ

در انتخاب بهترین عنوان شغلی در لیست بیمه، موارد زیر را در نظر بگیرید:

  1. عنوان شغلی مرتبط با کار باشد
  2. عنوان شغلی مرتبط با آخرین بازرسی تامین اجتماعی از کارگاه باشد
  3. در صورتی که شغل کارگر مشمول سختی کار باشد، می بایست عنوان شغلی در لیست بیمه همانی باشد که در اداره کار مشمول سختی کار شده است
  4. در صورتی که کارگر قصد مهاجرت دارد، عنوان شغلی مرتبط با شغل باشد، مثلا در صورتی که برنامه نویس است، عنوان شغلی کارمند انتخاب نشود و برنامه نویس انتخاب شود
  5. در کارگاه های طرح طبقه بندی مشاغل شده،‌ عنوان شغلی براساس آیین نامه طرح طبقه بندی مشاغل باشد.
  6. برای مدیرعامل و اعضای هیات مدیره، عنوان شغلی مطابق آخرین آگهی تغییرات شرکت باشد.