در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط (130 امتیاز)
جدیدا به کسی از کار افتادگی کلی اعصاب و روان دادند یا اگه نمیدند دیگه دنبالش نریم
1 پاسخ
توسط (11,580 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با سلام درصورتی که داری ۱۲ فقره نسخه پزشک متخصص اعصاب و راوان داشته باشید و دوبار در بیمارستان  اعصاب روان بستری شده باشید می توانید موضوع را با گواهی پزشک معالج مبنی بر عدم پاسخ گویی به درمان و ناتوانی در انجام کار   در سامانه تامین اجتماعی مطرح و درخواست از کار افتادگی نمایید   اگر مدارک کامل و ناتوانی انجام کار از سوی شورای پزشکی ۶۶ درصد یا بالاتر تشخیص گردد بیمار  از کارافتاده خواهد  شد