در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
با سلام

پدرم تا 99/2/31 قرارداد داشت ولی شرکت گفت از 99/2/1 نیاد سر کار و دیگه قبولش نکردن

 الان بعد  چندین ماه کشمکش جواب دادگاه اومده ولی متوجه رای دادگاه نمیشیم

رای هیات : در خصوص دعوی اقای ........ به طرفیت شرکت تولیدی صنعتی و شیمیایی ..... به خواسته بازگشت به کار، هیات پس از بررسی و مطالعه محتویات پرونده و با استناد به گزارش به شماره 62784مورخ 99.10.17 ضمن احراز سابقه کار خواهان از تاریخ 75.11.1 لغایت 98.12.29 به اتفاق مبادرت به صدور رای قانونی بهشرح ذیل می نماید و اخراج خواهان را از تاریخ 99.1.1 با استناد به م 158 ق ک به دلیل عدم نیاز و تعدیل نیرو موجه وغیر ارادی اعلام می نماید اين راي مستند به ماده 159 ق.ك بمدت 15 روز پس از ابلاغ به طرفين در هيات حل اختلافقابل اعتراض مي باشد و پس از آن مستند به بند 2 ماده 16 قانون تشكيلات و آئين دادرسي براي افراد مقيم كشور بمدت 3ماه و براي افراد مقيم خارج از كشور بمدت 6 ماه در ديوان عدالت اداري قابل فرجام خواهي مي باشد

این یعنی چی؟
1 پاسخ
توسط (620 امتیاز)
باسلام

خواسته ی شما مبنی بر بازگشت بکار بوده است و هیات تشخیص رایی مبنی بر اخراج و عدم نیاز به اراده ی کارفرما صادر نموده و بیکاری را خارج از اراده ی خواهان اعلام نموده که این رای قابل اعتراض به مدت 15 روز می باشد که اگر نسبت به سابقه ی تایید شده در رای اعتراض نداشته باشید و اینکه حتما حقوق و مزایا نیز پرداخت شده باشد و مطالبه ای از این بابت نداشته باشید پس از قطعیت رای می بایست برای تشکیل پرونده ی بیمه بیکاری که در زمان شکایت اولیه در سامانه جامع روابط کار انجام شده باشد مدارک و آراء صادره را بارگذاری نمایید

با احترام

الهه رامندیان

مشاور حقوقی