در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (110 امتیاز)
سلام وقت شما بخیر

من در آیتم های <بیمه عمر و سمایه گذاری ما> این دوتا آیتم زیر رو دیدم:
1) معافیت از پرداخت حق بیمه بعلت از کار افتادگی کلی ودائم ناشی از بیماری یا حادثه

2) مستمری درصورت از کار افتادگی کامل ودائم ناشی از بیماری یا حادثه

اما کارشناس یکی از برندهای دیگر بیمه میگفت شرکت بیمه نمی آیند هم حق بیمه شما تا پایان قرار داد را بدهد و هم مستمری بدهد.

چیزی که برداشت میشه انگار بیمه ما هر دو رو میده ، میخواستم دوستان در این خصوص راهنمایی کنند با تشکر
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
سلام

لطفا برای دریافت پاسخ دقیق مشاوره ثبت نمایید.