در سوابق بیمه توسط

سلام برای کنسل کردن بیمه تامین اجتماعی باید چه کار کنم ؟

1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)

در بیمه تامین اجتماعی انصراف وجود ندارد چون سوابق پرداختی شما کاملا محفوظ جهت استفاده در آینده میباشد.بازخریدی و انصراف و دریافت حق بیمه فقط در بیمه های عمر و سرمایه گذاری آنهم با توجه به مدت و شرایط قرارداد امکان پذیر میباشد

ضمنا به اطلاع می رسانم درصورت عدم پرداخت حق بیمه در بیمه تامین اجتماعی قرارداد فسخ و برای شروع مجدد میبایستی دوباره قرارداد ببندید البته که پرداختهای گذشته جزو سوابق محفوظ میباشد

بازخرید سوابق بیمه تامین اجتماعی