دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
در بیمه بیکاری توسط (140 امتیاز)
سلام

آیا کسی که پارسال یک میلیون و صد و دوازده تومان حقوق بیمه بیکاریش بوده.امسال افزایش حقوق شاملش میشود؟
1 پاسخ
توسط (44,140 امتیاز)

با سلام

کلیه پرداختی های آن دسته از مقرری بگیران بیمه بیکاری که تاریخ وقوع بیکاری آنان از تاریخ ١‏‏‏‏‏‏/١‏‏‏‏‏‏/١٣٩٨ به بعد می‌باشد با رعایت حداقل دستمزد سال١٣٩٨خواهد بود. همچنین پرداختی های آن دسته از مقرری بگیران بیکاری سنوات قبل که درسال١٣٩٨ ادامه می‌یابد و مبلغ آن کمتر از حداقل دستمزد سال ١٣٩٨می‌باشد تا مبلغ حداقل دستمزد سال١٣٩٨ ترمیم می‌گردد.