دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
در بیمه سلامت و بیمه خدمات درمانی توسط (100 امتیاز)
سلام

میخواستم بدونم بیمه خدمات درمانی جراحی فک بالا و پایین (عمل های مربوط به ناهنجاری فک ن زیبایی) رو پوشش میده یا ن؟ اگر پوشش میده تا چند درصد هزینه جراحی هر فک رو به عهده میگیره در بیمارستان دولتی؟
مربوط به این پاسخ: آیا جراحی فک شامل بیمه می شود
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام ...... کلیه اعمال جراحی که به تشخیص پزشک معالج جنبه درمانی داشته باشد در بیمارستانهای دولتی با بیمه سلامت و خدمات درمانی پذیرش و در اغلب موارد تا 90 درصد صورتحساب بیمارستانی توسط بیمه گر پوشش داده میشود. توصیه میکنم جهت این امر با پزشک معالج خود مشورت نمائید.