در دیه و بیمه خودرو توسط (130 امتیاز)
سلام

تصادف کردم متاسفانه بیمه نداشتم و طرف مقابلم بالای ساق پا قسمت زانو چندتا شکستگی داره که تحت عمل قرارگرفت و پلاتین کار گذاشتن و دکتر گفت موفقیت آمیز بود و باید 2ماه استراحت کنه میخواستم ببینم شما از حدود دیه این مورد آگاهی دارید؟؟

ممنون از زحماتتون
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود بر شما
در شکستگی های اگر به اون شکستگی خردشدگی بشه اطلاق کرد یعنی در یک محل استخوان به قطعات ریز تقسیم بشه دیه ش از ۱۳.۳ تا ۱۶.۶ میتونه درنظر گرفته بشه .
اما اگر در چند ناحیه بصورت خطی شکستگی ایجادبشه هر شکستگی میتونه ۸تا ۱۰ درصد دیه منظور بشه .
خب ۲ درصد هم ارش برای نصب ابزار ارتوپدی بر ایشون ثابت شده .
فرموید که بیمه نداشتید ، پس دیه رو صندوق تامین خسارات جانی بدون اخذ تضمین  به شخص پرداخت میکنه و بعدا تمام یا قسمتی از اون رو متناسب با وضع معیشتی و درامدی شما از شما ریکاوری میکنه