در بیمه حوادث توسط
دست دخترم در اردوی دانش اموزی شکسته و فردی که او را انداخنه مشخص نیست ایا دیه نیز به دخترم تعلق می گیرد
1 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)

با سلام

دوست عزیز طبق قوانین بیمه ای در آموزش و پرورش تمامی دانش آموزان بیمه هستند حال آنها برای اردوهای خارج از مدرسه نیز به صورت جداگانه بیمه خواهند شد.با مراجعه به مدرسه و یا اداره ی آموزش و پرورش منطقه می توانید مراحل پرداخت هزینه را پی گیری نمایید.