در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط (130 امتیاز)
من سمت سرپرستی دارم و در شرکت فعلی و قبلی سمت من را کارشناسی رد کردند در لیست بیمه.

اگر کارشناس ارشد رد بشه بهتر هست یا سرپرست؟
آیا در لیست بیمه سمت سرپرستی از سمت کارشناسی بالاتر است و کارشناس ارشد با سرپرست چه تفاوتی دارد؟ تعلق گرفتن حق سرپرستی به چه شکل است؟
با سپاس
1 پاسخ
قبل توسط (127,290 امتیاز)

بهترین پاسخ
عنوان شغلی در لیست بیمه بیشتر برای سختی کار مهم است. همچنین در کارگاه های مشمول طرح طبقه بندی مشاغل مهم است.

در سایر کارگاه ها تفاوتی ندارد.

حق سرپرستی هم در طرح طبقه بندی مشاغل کارگاه شما می بایست مشخص شده باشد. در صورتی که کارگاه، طبقه بندی مشاغل نشده است، به صورت توافقی بین کارگر و کارفرما پرداخت می شود.