دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
در بیمه بیکاری توسط
من در جایی کار میکنم. و شش سال سابقه  دارم. هر روز هم سر کار رفتم. ولی کارفرما هر ماه برام فقط 10 روز بیمه رد کرده. الان از کار اخراج شدم، میتونم بیمه بیکاری بگیرم؟
1 پاسخ
توسط (27,330 امتیاز)

با سلام

در صورتیکه شما هر روز در محل کار حاضر شده اید و دفتر حضور غیاب در محل کار موجود باشد، و یا به هر ترتیبی امکان اثبات حضور هر روزه شما در محل کار موجود باشد، بله میتوانید در صورتیکه 2 سال متوالی برایتان حق بیمه رد شده باشد، از بیمه بیکاری استفاده نمایید.

اما اگر تعداد روزهایی که در محل کار حاضر میشده اید منقطع بوده باشد، نمیتوانید از مزایای بیمه بیکاری استفاده نمایید. مثلا هر ماه 10 روز یا 5 روز یا 20 روز

البته اثبات اینکه شما هر روز در محل کار بوده اید با شما و اثبات اینکه منقطع فعالیت میکرده اید با کارفرما می باشد. اگر کارفرما نتواند ثابت کند که منقطع بوده اید، حق به کارگر داده میشود و بر مبنای حضور هر روزه محاسبه میگردد.

موفق باشید