در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
آیا می توان همزمان هم بیمه ارتش(کفالت پدرکه بازنشسته ارتش است) باشم و هم خودم که بیکارم بیمه مشاغل آزاد 18 درصد با عنوان خانه دار بدون دفترچه درمان رد کنم؟
1 پاسخ
توسط (44,140 امتیاز)

با سلام

این امر در مقررات و قوانین تامین اجتماعی تسهیل گردیده است، بدین معنی که بیمه مشاغل آزاد فرزندان دختر مستمری بگیران در زمره اشتغال محسوب نگردیده و مستمری آنا کماکان قابل پرداخت است، اما در قوانین بازنشستگی نیروهای مسلح هنوز چنین چیزی اعلام نگردیده است.