در دیه و بیمه خودرو توسط (870 امتیاز)
سلام.چه جوری می تونم آمار پرداخت خسارت های بیمه شخص ثالث بیمه های مختلف رو مشاهده کنم؟می دونم باید برم تو سایت سنهاب ولی در قسمت آمار ها خیلی گزینه داره باید کدومو بزنم؟
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
سلام

اگر منظورتان آمار خسارت یک خودروی خاص است می تواتید به سامانه استعلام خسارت خودرو در سایت بیمه مرکزی مراجعه نمایید.

اگر نماینده بیمه هستید و می خواهید آمار خسارت در رشته ثالث خودروهایی که شخصا بیمه نمودید را مشاهده نمایید باید به بخش گزارشات و بوردوی خسارت مراجعه نمایید.