در پرداخت حق بیمه توسط (160 امتیاز)
اگر عضوی از سهامداران که در هیئت‌مدیره حضور دارد و از کارگران حقوق‌بگیر شرکت (با مسئولیت محدود) نیز هست، آیا اسم ایشان می‌تواند در لیست بیمه کارگری باشد؟ اگر می‌تواند حق بیمه‌ای که پرداخت می‌کند چه تفاوتی با کارمندان دیگر دارد؟

ممنون می‌شوم به مواد آیین‌نامه‌ای این موضوع اشاره بفرمایید.

سپاسگزارم و منتظر پاسخ شما هستم.
1 پاسخ
قبل توسط (152,770 امتیاز)

بهترین پاسخ

بله،‌ اعضای هیات مدیره یا سهامدارن که در قبال کاری که انجام می دهند،‌ مزد دریافت می کنند مطابق  ماده ۲ قانون کار مشمول قانون کار هستند و مطابق ماده ۱۴۸ قانون کار می بایست بیمه شوند.

‌ماده ۲ - کارگر از لحاظ این قانون کسی است که به هر عنوان در مقابل دریافت حق‌السعی اعم از مزد، حقوق، سهم سود و سایر مزایا به درخواست‌کارفرما کار می‌کند.

‌ماده ۱۴۸ - کارفرمایان کارگاه‌های مشمول این قانون مکلف هستند بر اساس قانون تأمین اجتماعی، نسبت به بیمه نمودن کارگران واحد خود اقدام‌نمایند.