در بیمه اجباری پرسنل و کارکنان توسط (100 امتیاز)
من دارای 10 سال سابقه بیمه مشاغل آزاد هستم. در صورت شروع به کار در یک شرکت خصوصی دیگر آیا در صورت عدم پرداخت بیمه اجباری توسط شرکت برای شرکت مشکلی پیش می آید؟ من تمایل به ادامه واریز بیمه مشاغل آزاد دارم
1 پاسخ
توسط (38,770 امتیاز)
در صورت اشتغال به کار ، بایستی به شعبه تأمین اجتماعی مراجعه و نسبت به قطع بیمه مشاغل آزاد اقدام نمایید و از آن تاریخ به بعد کارفرما بیمه اجباری شما را پرداخت کند.