در قانون کار و قرارداد کار توسط (100 امتیاز)
آیا آبداران آب و فاضلاب روستایی که با پیمانکاران کار میکنند مشمول قانون کار هستند؟ عنوان شغلی آبدار مشمول قانون کار می باشد؟
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام مشمولین قانون کار افرادی هستند که حق بیمه آنان هر ماه ۳۰%به شعبه پرداخت شده باشد یا اینکه اگر مشکلی بین کارگر وکارفرما بوجود بیاید از طریق اداره کار حل شود به این افراد که توضیح دادم مشمول قانون کار میگویند وشما هم که دارای پیمانکار هستید مشمول قانون کار میباشید