در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سه نفر از خانوادم را در تصادف از دست دادم حکم دادگاه هم 5پیش صادر شد ولی بیمه هرماه یهمیگه بوجه ندارم
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

با ارزوي شادي روح تمام  از دست دادگانتان

ادعاي بيمه و دليل اينكه بودجه ندارن كاملا غير قانوني بوده و بيمه گر موظف است ١٥ روزه پرداخت كند و درصورت عدم پرداخت در زمان نقرر بايد بابت هر روز تاخير به شما خسارات پرداخت كند و درنهايت وقتي بيمه گر با بهانه هاي واهي از پرداخت خسارات خود داري كند با طرح شكايت حقوقي توسط فردي متخصص مي توانيد بيمه گر رو ملزم به ايفاي تهدات كنيد