دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
در بیمه اجباری پرسنل و کارکنان توسط (100 امتیاز)
با سلام و خسته نباشید.

بنده به پیشنهاد یکی از دوستانم برای ثبت شرکت مدارک کارشناسی  و ارشدم را در اختیار ایشان قرار دادم  و هم اکنون از اعضای هیات مدیره شرکت می باشم. در واقع فقط مدارک بنده آنجا هست و خودم فعالیتی ندارم.

همچنین خودم در شرکت دیگری مشغول به کار هستم و همانجا برایم بیمه پرداخت می شود. آیا این کار منع قانونی ندارد و آیا در آینده برای بازنشستگی به مشکلی برنمی خورم.

ممنون از راهنمایی شما
1 پاسخ
قبل توسط (136,290 امتیاز)
ویرایش شده قبل توسط
مهم تر از مشکل بیمه، مشکل مالیات است.

ممکن است براتون برگه تشخیص مالیات بعد از چند سال بیاد، پیشنهاد می کنم این کار رو انجام ندید. یا اگه انجام دادید، طی یه قرارداد محکم و با گرفتن ضمانت پرداخت مالیات و کلیه هزینه های حقوقی رو بر عهده اشخاص دیگر بگذارید.

همچنین شرکت رو موظف به ارايه سالانه اظهارنامه مالیاتی سالانه کنید و همیشه ۳ برابر مبلغ فروش چک از شرکت داشته باشید