در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام دست چپ همسرم که چپ دست هم میباشد پیوند شده و این اتفاق سرکار رخ داده میخوام ببینم به پیوند دیه تعلق میگیرد یا خیر ضمن اینکه 17 سال سابقه دارد.

    با تشکر از شما
1 پاسخ
توسط (460 امتیاز)
اگر هزینه پیوند عضو بیش از دیه باشد میتوانید نسبت به مازاد انچه پرداخت کرده اید دادخواست حقوقی بدهید در غیر این صورت مبلغ دیه اگر بیش از هزینه پیوند باشد و کفاف دهد نمیتوانید مطالبه کنید