در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
سلام

بنده در سال ۱/۱/۸۹ بیکار و ان تاریخ تحت پوشش بیمه کار قرار گرفتم و از طرفی کل سابقه بیمه ام نزدیک به ۱۴۰ میباشد مدت استحاقی دریافت بیمه بیکاریم ۲۶ مباشد ولی مدت پرداختی به اینجابت ۲۵ بوده و یک ماه با اعلام اداره کار بعلت عدم قبول شغل پیشنهادی قطع و پرداخت نشده سوالم این است
۱-ایا اداره کار درصورت قطع و به علت شغل پشنهادی میتواند بدون اعلام به کارگر و دریافت رسید از کارگر مقرری بیمه بیکار را قطع کند؟
۲-شغل پشنهادی طبق قانون نباید در راستای شغل تخصصی یا مشابه شغل کارگر باشد
۳-بیمه شده در زمان بیمه بیکار با اموزش و مهارت در فنی و حرفه ای که زیر نظر کار و امور اجتماعی  به دپیلم وپایلن نامه شغل طبق نیاز بازار کار نایل میشود وبدنبال همین شغل در حال فعالیت و راندازی شغل اموزش دیده میباشد ایا اداره کار میتواند شغل دیگری را پشنهاد دهد
۴-ایا بیمه شده در پایان دوره بیمه بیکاری دچار بیماری و با انقباض ۲۰درصد قلب میشود ودچار ناتوانی جسمی ونارسایی قلبی میشود ایا میشود به چنین افراد شغل جدید پشنهاد کرد که درپایان طی چند ماه به کارافتادگی ختم شده است
۵-استراحت پزشکی در دوران تحت پوشش بیمه بیکار موثر نمیباشد ولی بارویت اداره کار میشود دوباره شغل پشنهادی دادوایا کارگر حق دارد از کار پشنهادی امتناع کند
۶-درچه مورد کارکر در زمان بیمه. بیکاری حق قانونی دارد از کار پنشهادی امتناع کند
۷-در صورت پرداخت نکردن غیر قانونی یک ماه بیمه بیکاری در سال ۹۱چگونه میتوان ازاین حق مطالبه کرد
۸-در چینین مورد مرجع حمایتی برای بیمه شده کدام سازمان میباشد
۹-در صورت پایان پرداخت حق بیمه ومنجر به کار افتادگی حق سنوات بیمه بیکاری مانده را چگونه وبه چه صورت باید مطالبه کرد وایا اصلا قابل دریافت میباشد
۱۰-پرداختن مدت سربازی جز سابقه از چه زمانی قابل محاسبه است ایا جز قانون ۷۵تامین اجتماعی میباشد

      باتشکر از شما و زحمتکشان
توسط (420 امتیاز)
ادمین : برای دریافت سریع تر و دقیق تر پاسخ سوالات خود را در صفحات مجزا بپرسید
1 پاسخ
قبل توسط (148,210 امتیاز)
در صورتی که پیشنهاد کار توسط شما قبول بشه، بیمه بیکاری قطع میشه. صرف پیشنهاد کار توسط کارفرما بیمه بیکاری شما قطع نمیشه