در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط (270 امتیاز)
با بیمه تامین اجتماعی چقدر باید هزینه بپردازم جهت دندان مصنوعی، منظورم این نیست که بیمه چقدر کمک میکنه،  منظورم  این که با کمک بیمه  من چه مقدار هزینه میپردازم؟
1 پاسخ
توسط (9,260 امتیاز)
اگر منطور شما ایمپلنت دتدانی است ,ایمپلنت در تعهد بیمه تامین اجتماعی نمیباشد ولی اگر کل فک دندان مصنوعی باید ساخته شود .پس از انجام.کار با در دست داشتن فاکتور و نسخه پزشک مبلغی,طبق تعرفه سالیانه به شما پرداخت میگردد.