در قانون کار و قرارداد کار توسط (100 امتیاز)

سلام

کارگر شاغل در یکی از سازمان های شهرداری کاشان هستم، 3سال است به نظام پرداخت هماهنگ حقوق تبدیل و گروه 8 می باشم-سن60 و 27 سال سابقه بیمه-از طرف کارفرما مجبور به اقدام جهت بازنشستگی هستم-
آیا میتوان تا سقف 30 سال یعنی سه سال دیگر مشغول بکار باشم و الزامی از طرف کارفرما برای من مبنی بر بازنشستگی نباشد(بخشنامه ای مستند است؟)
ممنون از بذل محبت شما
1 پاسخ
توسط (55,020 امتیاز)

با سلام

براساس قانون تامین اجتماعی :

 کارفرما می تواند بازنشستگی بیمه شدگانی را که حداقل پنج سال پس از رسیدن به سن بازنشستگی مقرر در قانون تامین اجتماعی به کار خود ادامه داده اند از سازمان تامین اجتماعی تقاضا نماید. بر این اساس کارفرما می تواند بازنشستگی بیمه شده مرد را با ۶۵ سال سن و بیمه شده زن را با ۶۰ سال سن از سازمان تامین اجتماعی تقاضا کند. (به شرط داشتن سابقه موردنظر)

بنابراین کارفرما نمی تواند شما را مجبور به بازنشستگی کند .

با تشکر