در بیمه درمان تکمیلی توسط (-1,060 امتیاز)

آیا برای دوره انتظار بیمه ملت سابقه بیمه درمان تکمیلی ایران را قبول دارد

1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

قانون در مورد سوال شما اینطور میگه که اگه شما بیمه تکمیلی با هر شرکت بیمه داشته باشین و بخواین شرکت بیمه تون رو عوض کنین،سابقه قبلی تون در بیمه جدید لحاظ میشه.

بنابراین‌قانونا وقتی شما میخوای با پایان یافتن بیمه قبلی در بیمه جدید ثبت نام کنی،دوره انتظار شامل حال تون نخواهد شد.

مگر اینکه بیمه جدیدتون بصورت خانوادگی و یا انفرادی باشه که بحث دوره انتظار در این قرارداد جدید فرق میکنه.