در سوالات کارشناسان و نمایندگان بیمه توسط (5,180 امتیاز)
آیا تبلیغ فروش پرتفو بیمه نمایندگان از نظر بیمه مرکزی و قانون اشکالی دارد
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

در اصل شما حاصل زحمات چندین ساله یک نماینده رو که با کار کردن توانسته برای خودش پرتفویی بدست بیاره رو خریداری می کنین و در صورت خوب کار کردن اون نماینده،بسیار ارزشمنده.

اما بنظر من اول باید ببینین که بیمه شدگان این فرد،از خدمات و نحوه صدور بیمه نامه هاشون رضایت دارن یا خیر؟؟

این یک توافق بین شما و نماینده هست و مشکلی از نظر بیمه مرکزی وجود نداره،چون بصورت یک توافق هست و قطعا در زمان انتقال این پرتفویی به شما،مبلغی بهمراه یک تفاهم نامه رد و بدل خواهد خواهد شد که نشان دهنده رضایت طرفین می باشد.