در سختی کار و مشاغل سخت توسط (100 امتیاز)
سلام

بنده در ذوب آهن اصفهان شاغل هستم و شغل ما جزء مشاغل سخت و زیان آور معرفی شده (تعمیر کار برق ریخته گری)ولی بنده با مشاهده کارنامه بیمه خود با مراجعه حضوری در سازمان تامین اجتماعی متوجه شده ام که متاسفانه بیمه من از سال ٨٨ که قرار داد معین کار شدم توسط خود ذوب آهن بصورت کارمند دفتر فنی رد شده که جز مشاغل سخت نیست،

البته این طور که من فهمیده ام این مشکل تعداد زیادی از همکاران من را شامل میشود حالا میخواستم ببینم آیا از نظر قانونی راهی هست که ما مشکل را پیگیری و حل نماییم

باتشکر فراوان از شما
2 پاسخ
توسط (44,140 امتیاز)

با سلام
یکی از موارد مورد استناد جهت بررسی اثبات اشتغال در کارهای سخت و زیان آور، لیست های پرداخت حق بیمه است؛
احکام و قرارداهای پرسنلی، احکام داخلی و ماموریت ها نیز قابل استناد هستند.