در قانون کار و قرارداد کار توسط (109,410 امتیاز)
سلام

آیا می توان قرارداد کار یکساله داشت که در آن نوشته شده باشد که 3 ماه اول آزمایشی است تا امکان اخراج کار قبل از پایان دوره آزمایشی وجود داشته باشد
1 پاسخ
توسط (38,810 امتیاز)
به استناد ماده 11 قانون کار ، طرفین می توانند مدتی را به عنوان دوره آزمایشی کار تعیین نمایند. بنابراین چنین استنباط می شود که می توان مدتی را در دل قرارداد عادی به عنوان دوره آزمایشی تعیین کرد.