در جریمه و بدهی بیمه توسط (680 امتیاز)
سلامخدمت شما دوستان عزیز

یکی از دوستان من بیمه تامین اجتماعی بوده حدود ده سال پرداخت داشته و حال حدود ۴ سال هست که ارتباطش با تامین اجتماعی قطه شده

یعنی بیمه رو دیگر پرداخت نکرده و حال قصد دارد مجدد بیمه رو بپردازد

دوست من حالا سوال شده براش که اگر بعد این چهار سال بخواد بیمه رو شروع به پرداخت کنه ایا تامین اجتماعی جرایمش  میکنه ؟؟؟که چرا وچهار ساال نریخته ؟؟؟

ایا باید این چهار سال رو یک جا پرداخت کنه تا قرار داد جدید بسته بشه ؟؟؟
1 پاسخ
توسط (55,020 امتیاز)
با سلام

نفرمودید نوع بیمه اش چه بوده است . احتمالا خویش فرما بوده است . نه جریمه نمی شود و اصلا نمی تواند آن 4 سال را پرداخت کند (اگر خویش فرما باشد) . باید از ابتدا قرار داد ببندد و شروع به بیمه پردازی کند .

با تشکر