دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام ،هنگام عبور از عرض خیابان یه خودروسواری پراید از روی پای چپم رد شد و منجر به شکستگی پاشد، نظریه پزشکی قانونی براین بود که رباط کف پا منجر به پارگی شده است که به مدت ۶هفته گچ گرفتن، بعد از باز کردن گچ به مدت ۴ ماه طول درمان لحاظ کردن، بعد از دوران نقاهت نظریه پزشکی قانونی بر میزان دیه به این صورت بود که ارش B،ممنون میشم حساب کنید که چقدر دیه تعلق میگیرد.

با تشکر فراوان
2 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
مرجع قانونی تعیین میزان ازکار افتادگی و نقص عضو و طول درمان، پزشکی قانونی است که با نامه پلیس این کار انجام می شود و در نهایت مرجع قضایی است که مجموع دیات و ارش و طول درمان را به درصدی از دیه بیان می کند.