در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط (-850 امتیاز)
سلام در چندین جا به پول پرداختی توسط بیمه به بیمه شده اصطلاح مختلف گفته شده تفاوت این اصطلاحات در چیست ؟
1 پاسخ
توسط (15,720 امتیاز)
باسلام حقوقی که بیمه تامین اجتمایی بحساب مستمری بگیران واریز میکنید در اصل یک معنا دارد ان مستمری یا حقوق بازنشستگی میگویند حالامستمری از کار افتادگی یا مستمری پیش از موعد یا مستمری تحت تکفل یا مستمری بازنشستگی پس در اصل یک معنا دارد در نوشتاری بصورت های مختلف نوشته میشود یا اینکه مستمری کارهای سخت وزیان اور لذا معنا یکی میباشد...ایمانی