در پرداخت حق بیمه توسط
با سلام و خسته نباشيد هنگام واريز فيش حق بيمه متصدي بانك شماره شناسه را اشتباهي وارد كرده به حساب سازمان ولي سازمان شهر ديگر چگونه ميشود پيگري كرد و از كجا ميتوانيم بفهميم كه كدام شهر بوده مثلا شروع شناسه ميانه با عدد 24 ميباشد با احترام
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام چنانچه متصدی بانک اشتباه کرده باشد،در بانک برای چنین مسایلی راه حلی وجود دارد مجدد سند اصلاحی صادر میکنن ولی در کل مشکل رو باید پیگیری کنید تا اینکه مشکل برطرف گردد