در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط
باسلام من برای بیمه گارگری اقدام کردم الان کارمن رفته کمیسیون پزشگی بعدازجواب کمیسیون دفترچه صادرمیشه یاکاری دیگه دارد
1 پاسخ
توسط (15,720 امتیاز)
باسلام .در صورت بازرسی ازکاگاه واینکه معلوم گردد کارگر مشغول بکار بوده وبا تایید بازرس ودر صورت داشتن ازماش پزشکی از پزشک مورد اعتماد تمامی مدارک شناسایی را به کارگزاری برده ونامنویسی کرده ولیست به شعبه ارسال وپرداخت شود ولیست بیمه بعداز ریاضی فنی مورد تایید ودفترچه صادر میگردد